top of page

Конференція "Стійкість-UA"



Стійкість – є нашою відповіддю на війну. Вона є нашим вибором і нашою цінністю. Частиною нашої національної ідентичності. Вона у нашому теперішньому – гартована війною, і у нашому минулому – у досвіді незламності поколінь, що були перед нами. І вона – є так потрібна нам на нашій дорозі до нашого Майбутнього – того, що має бути – адже наш вибір непохитний – вистояти, перемогти і відродитися! На цій конференції пропонуємо осмислити з різних перспектив досвід нашої національної стійкості – щоби з ще більшим усвідомленням її творити й плекати, а також подивимося на наше стратегічне завдання впроваджувати програми плекання стійкості у системі турботи про психічне здоров’я – щоби інтегрувати досвід здобутий в часі війни – і вибудувати стратегію розвитку та впровадження таких програм.

Реєстрація на участь у конференції у офлайн-форматі, в зв'язку з великою кількістю зареєстрованих, закрита. Онлайн-трансляція відбуватиметься на ютуб-каналі нашого партнеру - центру "Коло сім'ї": https://www.youtube.com/channel/UCv4DEnt0e5i9Q62rFzUAibA


Участь у конференції безкоштовна.

Дедлайн реєстрації на участь у офлайн-форматі – до 12 квітня.


Після реєстрації вам надійде інформація щодо можливості участі у офлайн-форматі – оскільки кількість учасників, що зможуть взяти участь у конференції наживо у Центрі Шептицького обмежена. Водночас плануємо організувати паралельну онлайн-трасляцію для усіх, хто не зможе долучитися наживо.


bottom of page